the urban institute Magyarország

MEGOLDÁST ADUNK A JELEN KIHÍVÁSAIRA MIKÖZBEN ÖSZTÖNÖZZÜK AZ INNOVÁCIÓT

Bemutatkozás

A the urban institute Magyarország Zrt. 2015. decemberben alakult német-magyar vegyesvállalat, a németországi központú [ui!] csoport tagja, amnely a világ számos pontján működő szoftverfejlesztő és tanácsadó céget foglal magába.

A [ui!] önkormányzatokkal és nagyvárosi régiókkal együttműködve ambiciózus ’smart city’ projekteket valósít meg, többek közt forgalom- és parkolás-szervezés, infrastruktúra fejlesztés, energia stratégia kialakítás vagy a klímaváltozás hatásainak mérséklése területén, a városok még intelligensebbé tétele érdekében. Ügyfelei és partnerei között az önkormányzatok mellett megtalálhatók központi kormányzatok, energiaszolgáltatók és vállalkozások.

Kulcsrakész Smart City megoldások

A cégcsoport célja, hogy kulcsrakész megoldásokat ajánljanak az okos város témában az európai, az amerikai és az ausztrál piacra. A megoldások az European Innovation Partnership által ajánlott szabványos megoldásokra épülnek. Az Urban Institute [ui!] Németország egyik vezető, gyorsan növekvő, Smart City megoldásokat fejlesztő vállalkozása.

Együttműködésben az üzlet és tudomány

A the urban institute Magyarország Zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai, valamint Közlekedés és Járműmérnöki Karával szorosan együttműködve végzi tevékenységét.

Konzorciumi partnerek

  • Németország: Urban Software Innstitute GmbH
  • Egyesült Királyság: Urban Integrated Ltd.
  • USA: Urban Integrated Inc.
  • Ausztralia: The Urban Institute Pty Ltd.
  • Magyarország: the urban institute Magyarország Zrt.